Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، منصوره کرمی ظهر امروز در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی استان در سنندج اظهار کرد: انجمن دفاع از قربانیان ترور در سال 86 توسط خانواده‌های شهدا و جانبازان ترور تاسیس شد این انجمن مردم‌نهاد سال 91 مقام مشورتی سازمان ملل را دریافت کرد و ما هر ساله به همراه تعدادی از خانواده‌های قربانی ترور در اجلاس حقوق بشر سازمان ملل شرکت می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همسر شهید مسعود علیمحمدی عنوان کرد: با حضور خود در سازمان ملل به دنیا نشان می‌دهیم که وضعیت مردم ایران و خانواده‌های قربانی ترور به چه صورت است و با سخنرانی‌هایی که می‌کنیم از دردی که کشیدن صحبت می‌کنند.

وی با بیان اینکه ما با وجود خانواده های قربانی ترور و رنجی که متحمل شده‌اند به عنوان سندی محکم ثابت کرده‌ایم که ایران نه تنها کشوری تروریست نیست بلکه خود از قربانیان اقدامات تروریستی است، گفت: انجمن دفاع از قربانیان ترور سالانه چندین نشست علمی در موضوعات مختلف از جمله زنان، کارگران، کودکان و مسائل روزمره را برای خانواده‌ها برگزار می‌کند.

همسر شهید مسعود علیمحمدی تصریح کرد: انجمن قربانیان ترور ایران تنها انجمنی است که مقام مشورتی سازمان ملل دریافت کرده است.

کرمی اظهار کرد: ما در کشور بیش از 17 هزار قربانی ترور داریم و در برخی استان‌ها هنوز شاهد شهید شدن عزیزانی در عملیات تروریستی هستیم.

وی خاطرنشان کرد: چند سال پیش یک کار علمی را در شهر تهران انجام دادیم و خانواده‌های ترور که شاهد شهادت عزیزان خود بوده‌اند را شناسایی کرده‌ایم.

همسر شهید مسعود علیمحمدی اضافه کرد: بعد از تهیه پرسشنامه و پر کردن یک سوم از این خانواده‌ها به لحاظ روحی روانی سالم هستند و از لحاظ روحی روانی صدماتی که به این خانواده‌ها رسیده بود وجود دارد.

کرمی افزود: با وجود گذشت چندین دهه از شهادت شهدای ترور خانواده‌های این عزیزان هنوز داغ سخت بر سینه دارند و به محض صحبت کردن از شهدا اشک می‌ریزند.

وی اظهار کرد:کسانی که الان هر کدام بالای 40 سال سن دارند اما در سن خردسالی شاهد ترور عزیزان خود بوده و به لحاظ روحی روانی آسیب های زیادی دیده و نیازمند توجه هستند.

همسر شهید علیمحمدی اضافه کرد: خانواده‌های شهدای ترور که در فعالیت‌های اجتماعی داشته‌اند در کار مطالعاتی به عمل آمده به لحاظ روحی و روانی از مشکلات کمتری برخوردار بوده‌اند و به نوعی به دلیل مشارکت در این برنامه‌های اجتماعی توانسته‌اند خود را تخلیه کنند.

وی عنوان کرد: برگزاری همایش‌ها و برنامه‌های مختلف که موجب حضور خانواده‌های شهدای ترور در کنار هم می‌شود و اجرای برنامه‌های آموزشی و تحقیقی از دیگر اقداماتی است که توسط انجمن انجام می‌شود و تاثیر بسزایی در کاهش تاثیرات آسیبهای ناشی از ترور عزیزانشان شده است.

کرمی اضافه کرد: انجمن شهدای ترور از ظرفیت بالایی برخودار است و معتقدیم می‌توانیم با استفاده از این بستر و ظرفیت تروریسم را در انزوا قرار دهیم.

همسر شهید علیمحمدی تصریح کرد: امیدواریم به روزی برسیم که شاهد جهان بدون تروریسیم باشیم و صدای این خانواده ها را به گوش همگان برسانیم.

انتهای پیام/2330/71

منبع: فارس

کلیدواژه: شهدای ترور کردستان قربانی ترور سازمان ملل خانواده ها شهدای ترور همسر شهید لحاظ روحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۲۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهید مقصودی معلمی دلسوز و وظیفه شناس بود

محسن صیفی کار در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: شهید مقصودی پس از فارغ التحصیلی از این دانشگاه به مدت سه سال در دبیرستان‌های همدان به تدریس درس ریاضی پرداخت، او یک سال آخر خدمت را در سمت معاون آموزش و پرورش استان همدان مشغول بود، در سال ۱۳۴۷ ازدواج کرد و حاصل این ازدواج دو دختر و یک پسر است.

وی با اشاره به اینکه شهید مقصودی از معلمان و مدیران برجسته در آموزش و پرورش استان همدان در دهه ۶۰ بودند افزود: بعد از سال ۶۰ مدیر کل آموزش و پرورش همدان دکتر سید کاظم اکرمی که یک دوره هم وزیر آموزش و پرورش بودند، شهید مقصودی را به عنوان معاون آموزشی خود انتخاب می‌کنند که بسیار انتخاب شایسته ای بوده است.

وی با بیان اینکه شهید مقصودی دبیر ریاضی در مدارس اطراف همدان و بعد هم در دبیرستان این سینا بودند اظهار کرد: ایشان بعد از اینکه مسؤلیت معاونت آموزش و پرورش استان همدان را می‌گیرند منشأ بعضی از تحولات خیلی خوب و مؤثر در همان زمان در آموزش و پرورش همدان بودند.

وی با اشاره به اینکه در آذرماه سال ۶۰ آقای مقصودی را در محله‌ی آقا جانی بیگ تقریباً همان نزدیک مسجد و سقاخانه آقا جانی بیگ توسط موتور سوارها داخل ماشین شخصی همراه با معاون خود که به سمت اداره آموزش و پرورش در حرکت بودند به رگبار بستند و شهادت می‌رسانند افزود: تا مدت‌ها پرونده ایشان مفتوح بوده وتا این اواخر هم تصور بر این بود که سازمان مجاهدین خلق ایشان را به شهادت رساندند چون خودشان گفته بودند که ما این کار را انجام دادیم.

وی افزود: با توجه به پژوهشی که بنده در سال ۱۴۰۱ انجام دادم یک پژوهش مفصل دوساله ای که به نگارش هم در آمده با اسناد به روزی که از مجموعه‌های امنیتی‌ها جمع آوری کرده بودند، موفق به نوشتن کتابی با نام " جشن تولد در بازداشتگاه "شدم البته یک رمان سیاسی تاریخی که مستندات آن بر ا ساس مطالعه زیاد، ابعاد قضیه و اسناد را بررسی کردیم و مشخص شد که ضارب آقای مقصودی در همدان گروه فرقان بوده است.

صیفی کار با بیان اینکه در سال ۵۷ ،۵۸ یک گروهکی تشکیل شد به نام گروهک فرقان که رئیس آن اکبر گودرزی یک بچه طلبه‌ای که افکار انتقادی و تفکرات دوگانه‌ای داشت افزود: این گروهک، شهید قرنی, شهید مطهری، شهید مفتح، آیت الله خامنه ای را ترور کردند، همه فکر می‌کنند شهید مطهری را منافقین ترور کردند در صورتی که آنها را گروهک‌های فرقان به شهادت رساندند و یک ضربه سنگینی به اسلام زده شد.

وی تصریح کرد: افراد این گروهک را دستگیر و اعدام کردند ولی ته مانده‌های اینها هنوز بودند و آمدند یک گروه هواداران فرقان در تبریز و همدان تشکیل دادند، این گروهک در همدان اولین گزینه یعنی شهید مقصودی را ترور و به شهادت رساندند.

وی با بیان اینکه ایشان اخلاق را سرلوحه زندگی خود داشت افزود: شهید مقصودی شخصیتی انقلابی، انسانی ساده، سیاست دان و سیاست مدار، شخصیتی که اصلاً جایگاه سیاسی نداشته و بسیار معلم متدین و اهل فکر و برنامه بودند وایشان می‌خواستند آموزش و پرورش را در استان همدان متحول کنند و خیلی تأثیر گذار بوده است.

وی با اشاره به اینکه سال‌های سال این پرونده مغفول مانده بود و معلوم نبود که ایشان را چه کسانی ترور کرده بودند افزود: با این کتاب که البته هنوز رونمایی نشده، آقای مقصودی را آنها ترور و به شهادت رساندند و یک ضایعه‌ای برای استان همدان بود.

وی در ادامه به شخصیت شهید مقصودی اشاره کرد و افزود: ایشان یک انسان وظیفه شناس، متعهد، منظم، انقلابی، دوستدار امام، دانشور و دانش دوست و در رشته خود متخصص و باسواد، خیلی دلسوز و همراه و در خانواده هم همسری مهربان و پدری وظیفه شناس بودند.

این پژوهشگر همدانی گفت: شهید مقصودی و خانواده‌اش از سوی منافقین با تماس‌های مکرر، به مرگ تهدید می‌شدند ،۲ الی ۳ بار داخل منزلشان نارنجک‌های دست ساز انداخته بودند، تا این حد آقای مقصودی یک چهره ارزشمند و درجه یک در همدان بودند که در صدد آسیب به ایشان بودند، در آخر ایشان را به شهادت رساندند.

وی با اشاره به اینکه وصیت نامه ایشان یک وصیت نامه عجیب بوده و بزرگی این مرد را در همان وصیت نامه کوتاهش می‌توان دید بیان کرد: ایشان خودشان پیش بینی می‌کنند و می‌گویند که من را منافقین ترور و شهید خواهند کرد، این یعنی پیش بینی شهید مقصودی از آینده خود را داشته و به فیض شهادت نائل می‌شود ولی ایشان همچنان شهید گمنامی در همدان است.

وی با بیان اینکه در رابطه با شهید مقصودی در همدان یک کار پژوهشی و بایسته در مورد ایشان انجام نشده است افزود: امیدوارم این کتاب یک مقداری ایشان را معرفی کند، در آن کتاب بنده خواستم ابعاد سیاسی و موضوع گروهک‌های سیاسی را که در همدان بودند همچون گروه هک‌های فرقان و حدید که در همدان با هم ارتباط داشتند و در یک برنامه‌ای ایشان را به شهادت رساندند داشته باشیم.

وی تصریح کرد: در دهه‌ی ۶۰ گروه فرقان و حدید متفاوت بودند ولی نتیجه کارشان یکی بود اینها می‌خواستند به جمهوری اسلامی ضربه بزنند ویکی از ضربه‌های آنها حذف فیزیکی شخصیت‌ها بود که در سال ۵۹ تا ۶۰ یک موج عظیمی از ترور در کشور راه افتاد، آنها نخست وزیر، رئیس جمهور، رئیس قوه قضائیه را به شهادت رساندند در واقع هدف آنها ارکان نظام جمهوری اسلامی بود.

صیفی کار ادامه داد: سازمان منافقین خلق هر کسی را که شکل و شمایل حزب الهی داشتند، یا بعضی‌ها را به خاطر اینکه عکس امام را زده بودند در مغازه‌هایشان یا ریش داشتند و در نماز جمعه شرکت می‌کردند ترور می‌کردند در واقع شهید مقصودی یکی از این شخصیت‌ها بود و یک شخصیت تأثیر گذار در همدان و در آموزش و پرورش بودند.

وی افزود: این گروه‌ها ریشه اصلی، معنوی و فکری همان التقاطی که عرض کردم را نتوانستند تفکیک کنند آنها یک اعتقاد خوارجی داشتند و آدم‌های جاهل و مؤمنین متمسک جاهل و احمق یعنی آدم‌هایی که نمی‌توانستند تشخیص درستی از واقعیت‌ها و حقایق بدهند، هواخواهی، دنیا طلبی و سهم خواهی اینها بر اساس خواسته‌هایی که می‌خواستند ولی به آن نرسیدند، بر اساس همان عقده‌های روانی که داشتند آمدند و تعدادی را ترور کردند، در استان همدان قرعه به نام شهید مقصودی افتاد و سه نفر را در همدان ترور و به شهادت رساندند، مهره اصلی که با هدف و برنامه بود شهید مقصودی بودند چون شخصیت ایشان یک شخصیت تأثیر گذار در استان همدان بود.

کد خبر 6097596

دیگر خبرها

  • اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در شاهرود
  • برگزاری ششمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی ایران و تاجیکستان
  • طلاق از شوهر به‌خاطر خیلی خوب‌بودن!
  • پیام رهبری به خانواده سردار ترور شده در سوریه
  • پیام ویژه رهبری به خانواده سردار ترور شده توسط اسرائیل
  • شهید مقصودی معلمی دلسوز و وظیفه شناس بود
  • اجلاسیه معماری و شهرسازی در شاهرود برگزار می‌شود
  • همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • سی و ششمین یادواره شهدای روستای ارکان برگزار شد+فیلم
  • برگزاری آیین پایانی ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی در استان بوشهر